Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРачій, Богдан Іванович-
dc.date.accessioned2020-04-02T07:44:26Z-
dc.date.available2020-04-02T07:44:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБ.І. Рачій Морфологія та електрохімічні властивості термічно модифікованого нанопористого вуглецю // Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Серія Хімія. – 2011. – № 12. – С.61-72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3698-
dc.description.abstractНа підставі комплексних досліджень нанопористого вуглецевого матеріялу встановлені оптимальні умови його отримання і термічної модифікації, за яких матеріял забезпечує високі питомі ємнісні характеристики електрохемічних конденсаторів. Досліджено енерґетику і кінетику електрохемічних процесів на межі розділу нанопористий вуглець – електроліт, встановлено вплив морфолоґії та стану розвинутої поверхні на формування подвійного електричного шару та його властивости. Показано, що термічна обробка пористого вуглецю на основі рослинної сировини збільшує питому поверхню на 20 – 40 %, об’єм мікропор – до 0,3 см3/г і, відповідно, призводить до збільшення питомої ємности електрохемічних конденсаторів на 20 – 30 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Серія “Хімія”uk_UA
dc.subjectактивований вуглецевий матеріалuk_UA
dc.subjectподвійний електричний шарuk_UA
dc.subjectелектролітuk_UA
dc.subjectпитома ємністьuk_UA
dc.subjectвнутрішній опірuk_UA
dc.subjectелектрохімічний конденсаторuk_UA
dc.titleМорфолоґія та електрохемічні властивости термічно модифікованого нанопористого вуглецюuk_UA
dc.title.alternativeMorphology and Electrochemical Properties of Thermal Modified Nanoporous Carbonuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 12

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Морфологія та Електрохімічні властивості ПВМ.pdf2.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.