Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/379
Назва: | Модель формування професійної компетентності майбутніх майстрів ресторанного обслуговування у професійнопрактичній підготовці |
Інші назви: | Model of professional competence forming for future restaurant service masters’ professional applied training |
Автори: | Козак, Андрій Романович |
Ключові слова: | професійна (професійно-технічна) освіта майбутні майстри ресторанного обслуговування метод моделювання сфера ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Козак А. Р. Модель формування професійної компетентності майбутніх майстрів ресторанного обслуговування у професійнопрактичній підготовці / А. Р. Козак // Освітній простір України. - 2019. - №15. - С. 87-96. |
Короткий огляд (реферат): | Інноваційний розвиток сфери ресторанного господарства зумовлює пошук нових форм, методів, способів професійної підготовки майбутніх фахівців у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та систематизованої репрезентації досвіду організації процесу формування професійної компетентності майбутніх майстрів ресторанного обслуговування у вигляді педагогічних моделей. На основі результатів аналізу педагогічних моделей формування відповідних знань, умінь та навичок майбутніх фахівців з ’ясовано, що основою їх розроблення є сучасні методологічні підходи (компетентнісний, системний, суб’єктний, особистісно-розвивальний, контекстний, діяльнісний), як визначальні орієнтирри досягнення якості професійної підготовки. У статті схарактеризовано складники моделі формування професійної компетентності майбутніх майстрів ресторанного обслуговування, а саме: цільовий, змістовий, процесуально-методичний, діагностично-результативний блоки. Узагальнено, що упровадження моделі формування професійної компетентності майбутніх майстрів ресторанного обслуговування у професійно-практичній підготовці передбачає дотримання та реалізацію зв’язків між наявними нормами організації професійної підготовки майбутніх майстрів ресторанного обслуговування та сучасними вимогами ресторанної індустрії з орієнтацією на формування професійно компетентного майбутнього фахівця - здатного ефективно провадити професійну діяльність у динамічно змінних умовах розвитку ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/379 |
Розташовується у зібраннях: | № 15 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3854-11309-1-SM.pdf | 282.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.