Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/3981
Назва: Моделі аналізу взаємозв’язків між показниками інвестиційної діяльності та системою показників ефективності використання потенціалу регіонального ринку м'яса та м'ясопродуктів
Інші назви: The Models for Analysis of Interrelations between the Indicators of Investment Activity and the System of Indicators of Efficiency of Using the Potential of the Regional Meat and Meat Products Market
Автори: Пілько, Андрій Дмитрович
Потятинник, Богдана Богданівна
Ключові слова: Виробничий потенціал ринку, споживчий потенціал ринку, інвестиційний клімат, ринок м’яса та м’ясопродуктів, регіон, територіаль- на система, симультативна модель.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «ІНЖЕК» (ХАРКІВ, УКРАЇНА)
Бібліографічний опис: Пілько А.Д. Моделі аналізу взаємозв’язків між показниками інвестиційної діяльності та системою показників ефективності використання потенціалу регіонального ринку м'яса та м'ясопродуктів / А.Д. Пілько, Б.Б. Потятинник // Проблеми економіки. - №1. - 2017. с.435-440.
Короткий огляд (реферат): Метою публікації є висвітлення результатів проведеного аналізу наявних підходів до постановки та вирішення задачі оцінки рівня ефективності використання інвестиційної, виробничої та споживчої складових потенціалу регіонального ринку м’яса та м’ясопродуктів у розрізі його територіальних систем, а також розробки власного науково-методичного підходу до проведення оцінки й аналізу взаємозв’язків між ефективністю використання складових регіонального ринку цього виду продовольства та чинниками, які її визначають на основі розробки та застосування можливостей прикладних економетричних моделей. З урахуванням наявної статистичної бази, спираючись на результати досліджень проблематики управління продовольчою та інвестиційною складовою економічної безпеки, а саме напрацювань щодо визначення показників інвестиційної активності, інвестиційної привабливості та ефективності використання інвестиційного клімату територіальних систем регіону, інвестиційної привабливості видів економічної діяльності, а також споживчого та виробничого потенціалів регіонального ринку м’яса і м’ясопродуктів, на основі оцінки параметрів симультативних економетричних моделей було проведено відповідний аналіз дієвості чинників забезпечення продовольчої складової безпеки розвитку регіону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3981
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ЕФ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
problems-of-economy-2017-1_0-pages-435_440 (12).pdfСтаття383.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.