Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/4020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБігусяк, Михайло Васильович-
dc.date.accessioned2020-04-03T08:04:12Z-
dc.date.available2020-04-03T08:04:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСлавістичні студії. Етнолінгвістика і міжкультурна комунікація 4uk_UA
dc.identifier.isbn978-83-7702-965-7-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4020-
dc.description.abstractУ статті вперше в українському мовознавстві досліджується діалектна диференціація та динамічні процеси у номінації страв, що побутують у прикарпатських говірках. Опис здійснено у тісному зв’язку з культурою етнічних груп, що населяють цей край: гуцулів, бойків, ополян (наддністрянців) та покутян на тлі інших українських діалектів і культурно-етнографічних зон Славії.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВидавництво Католицького Люблінського Університету Іоанна Павла IIuk_UA
dc.relation.ispartofseries4;-
dc.subjectдіалектна диференціація, динамічні процеси, кулінарний дискурс, принципи номінації, карпатський ареалuk_UA
dc.titleДІАЛЕКТНА ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ТА ДИНАМІЧНІ ПРОЦЕСИ У НОМІНАЦІЇ СТРАВ ГОВІРОК ПРИКАРПАТТЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФФілолог)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАТТЯ Bihusjak M.pdf633.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.