Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/4246
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гой, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-05T15:41:43Z | - |
dc.date.available | 2020-04-05T15:41:43Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Гой, Н. В. Формування сировинної бази підприємств із переробки сільськогосподарської продукції / Н. В. Гой // Наук. вісник Ужгород. ун-ту. – Економіка. – Вип. 2 (39). – Ч. 2. – 2013. – С. 72–78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4246 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано сучасний стан сировинної бази підприємств із переробки сільськогосподарської продукції. Визначено шляхи оптимізації та ефективності раціонального використання ресурсного потенціалу переробної галузі. Обґрунтовано можливі перспективи розвитку переробних підприємств регіону. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | формування сировинної бази | uk_UA |
dc.subject | рослинництво | uk_UA |
dc.subject | тваринництво | uk_UA |
dc.subject | переробка сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.title | Формування сировинної бази підприємств із переробки сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ІФК) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гой стаття Ужгород.pdf | 893.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.