Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/4252
Назва: Оперативний менеджмент у м’ясопереробних підприємствах
Автори: Баланюк, Іван Федорович
Гой, Наталія Василівна
Ключові слова: оперативний менеджмент
процес управління
підприємство з переробки сільськогосподарської продукції
принципи управління
переробка сільськогосподарської продукції
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Баланюк, І. Ф. Оперативний менеджмент у м’ясопереробних підприємствах : монографія / І. Ф. Баланюк, Н. В. Гой. – Івано-Франківськ : Вид-во Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2016. – 219 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії представлено результати дослідження теоретичних і методичних засад оперативного менеджменту в м’ясопереробних підприємствах. Розкрито сутність, роль та значення оперативного менеджменту для забезпечення результативної діяльності суб’єктів господарювання м’ясопереробної галузі. Визначено основні напрями вдосконалення оперативного менеджменту як складної організаційно-планової системи з урахуванням окремих особливостей переробки м’яса, зокрема обмеженості терміну зберігання сировини та готової продукції. Наведено результати дослідження впливу внутрішніх і зовнішніх факторів на результативність оперативного менеджменту в м’ясопереробних підприємствах, доповнено їх класифікацію. Здійснено оцінку оперативного менеджменту процесів заготівлі сировини, поточного виробництва і реалізації готової продукції м’ясопереробними підприємствами регіону. Запропоновано заходи з удосконалення механізму оперативного менеджменту в м’ясопереробних підприємствах. Розроблено пропозиції щодо забезпечення системності оперативного менеджменту, які підвищать результативність виробничої діяльності м’ясопереробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4252
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ІФК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія Баланюк Гой .pdf9.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.