Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/4252
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баланюк, Іван Федорович | - |
dc.contributor.author | Гой, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-05T15:43:55Z | - |
dc.date.available | 2020-04-05T15:43:55Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Баланюк, І. Ф. Оперативний менеджмент у м’ясопереробних підприємствах : монографія / І. Ф. Баланюк, Н. В. Гой. – Івано-Франківськ : Вид-во Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2016. – 219 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4252 | - |
dc.description.abstract | У монографії представлено результати дослідження теоретичних і методичних засад оперативного менеджменту в м’ясопереробних підприємствах. Розкрито сутність, роль та значення оперативного менеджменту для забезпечення результативної діяльності суб’єктів господарювання м’ясопереробної галузі. Визначено основні напрями вдосконалення оперативного менеджменту як складної організаційно-планової системи з урахуванням окремих особливостей переробки м’яса, зокрема обмеженості терміну зберігання сировини та готової продукції. Наведено результати дослідження впливу внутрішніх і зовнішніх факторів на результативність оперативного менеджменту в м’ясопереробних підприємствах, доповнено їх класифікацію. Здійснено оцінку оперативного менеджменту процесів заготівлі сировини, поточного виробництва і реалізації готової продукції м’ясопереробними підприємствами регіону. Запропоновано заходи з удосконалення механізму оперативного менеджменту в м’ясопереробних підприємствах. Розроблено пропозиції щодо забезпечення системності оперативного менеджменту, які підвищать результативність виробничої діяльності м’ясопереробних підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | оперативний менеджмент | uk_UA |
dc.subject | процес управління | uk_UA |
dc.subject | підприємство з переробки сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.subject | принципи управління | uk_UA |
dc.subject | переробка сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.title | Оперативний менеджмент у м’ясопереробних підприємствах | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті та тези (ІФК) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Монографія Баланюк Гой .pdf | 9.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.