Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/4416
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мандзюк, Володимир Ігорович | - |
dc.contributor.author | Лісовський, Роман Петрович | - |
dc.contributor.author | Нагірна, Надія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Рачій, Богдан Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-07T09:13:34Z | - |
dc.date.available | 2020-04-07T09:13:34Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | В.І. Мандзюк, Р.П. Лісовський, Н.І. Нагірна, Б.І. Рачій. Структура пористих вуглецевих матеріалів згідно методу адсорбції / десорбції азоту // Фізична інженерія поверхні. 2013. Т. 11, №1. С. 112-121. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1999-8074 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4416 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміни пористої структури вуглецевого матеріалу, отриманого методом гідротермальної карбонізації рослинної сировини (кісточки абрикосу) в інтервалі температур 873 - 1373 К. Встановлено, що вуглецевий матеріал володіє розвиненою пористою структурою, сформованою мікро- і мезопорами. Зростання температури карбонізації призводить до зменшення кількості обох типів пор та збільшення відносної частки мезопор щодо загального об’єму пор. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Т. 11;№1 | - |
dc.subject | пористий вуглецевий матеріал | uk_UA |
dc.subject | ізотерма адсорбції/десорбції | uk_UA |
dc.subject | питома поверхня | uk_UA |
dc.subject | об’єм пор | uk_UA |
dc.subject | розподіл пор за розмірами | uk_UA |
dc.title | Структура пористих вуглецевих матеріалів згідно методу адсорбції / десорбції азоту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті та тези (ФТФ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mandzyuk_PSE.pdf | 316.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.