Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/4668
Назва: | МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ПОСЛУГ І ТУРИЗМУ |
Автори: | Зінькова, Ірина Ігорівна |
Ключові слова: | сфера послуг і туризму, підприємницька культура, закономірності, методологічні підходи |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Східноєвропейський національний університет імені Лесі України |
Бібліографічний опис: | Науковий вісник |
Серія/номер: | Педагогічні науки;№2(386) |
Короткий огляд (реферат): | У статті представлено теоретичні узагальнення проблеми формування підприємницької культури майбутніх працівників сфери послуг і туризму. Автором проаналізовано погляди провідних науковців, здійснено систематизацію основних аспектів проблеми у фаховій літературі. На основі методів теоретичного аналізу виокремлено закономірності організації освітнього процесу в закладах вищої освіти для ефективного формування підприємницької культури студентів, які навчаються за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа». Це зумовило конкретизацію методологічних підходів до професійної підготовки фахівців даної галузі, як-от: особистісно орієнтований, компетентнісний, діяльнісний і контекстний. Автором представлено основні засади реалізації означених підходів в освітньому процесі вищої школи |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4668 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ПФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стаття_2.doc | 95 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.