Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/5022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГой, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2020-04-12T13:01:21Z-
dc.date.available2020-04-12T13:01:21Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГой, Н. В. Особливості оперативного управління на підприємствах по переробці сільськогосподарської продукції / Н. В. Гой // Розвиток аграрного підприємництва: тенденції та перспективи : Матер. IV Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених (у заочній формі). – К. : ННЦ ІАЕ, 2012. – С. 137–141uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/5022-
dc.description.abstractПерехід економіки України на ринкові принципи функціонування обумовив необхідність розвитку оперативного управління на підприємствах по переробленню сільськогосподарської продукції. Вирішення цієї проблеми дасть змогу оптимально пов’язати наявні можливості виробництва продукції з попитом і пропозицією на ринку товарів. Враховуючи спільність характеру завдань і змісту оперативного управління, які властиві для всіх галузей економіки, їх механічне перенесення в конкретні умови діяльності підприємств по переробленню сільськогосподарської продукції є неефективним. Необхідно враховувати особливості та специфіку галузі, що формується під впливом таких чинників: тип підприємства, умови збуту, забезпечення сировиною та матеріалами, методи організації та технологічні особливості виробничих процесів тощоuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпроцес управлінняuk_UA
dc.subjectоперативне управлінняuk_UA
dc.titleОсобливості оперативного управління на підприємствах по переробці сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ІФК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гой Особливості оперативного управління на підприємствах .pdf482.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.