Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/5030
Назва: Використання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствами
Автори: Гой, Наталія Василівна
Ключові слова: процес управління
підприємство з переробки сільськогосподарської продукції
методи експертних оцінок
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Гой, Н. В. Використання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствами / Н. В. Гой // Розвиток національної економіки: методологія та практика : Матер. Міжнар. наук.-практ. конф., 15–16 квіт. 2014 р. – Івано-Франківськ, 2014. – С. 94–95
Короткий огляд (реферат): В умовах перехідної економіки актуальною залишається проблема аналізу найважливіших факторів впливу на процес оперативного управління виробництвом. Зокрема, доцільно проводити анкетне опитування управлінського персоналу м’ясопереробних підприємств з метою виявлення зовнішніх і внутрішніх чинників, які забезпечують результативність управлінських рішень. Використання тільки статистичних даних не дозволяє в повному обсязі оцінити поточну ринкову ситуацію для м’ясопереробного підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/5030
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ІФК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гой_метод експертних оцінок.pdf394.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.