Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/5030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГой, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2020-04-12T13:02:32Z-
dc.date.available2020-04-12T13:02:32Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГой, Н. В. Використання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствами / Н. В. Гой // Розвиток національної економіки: методологія та практика : Матер. Міжнар. наук.-практ. конф., 15–16 квіт. 2014 р. – Івано-Франківськ, 2014. – С. 94–95uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/5030-
dc.description.abstractВ умовах перехідної економіки актуальною залишається проблема аналізу найважливіших факторів впливу на процес оперативного управління виробництвом. Зокрема, доцільно проводити анкетне опитування управлінського персоналу м’ясопереробних підприємств з метою виявлення зовнішніх і внутрішніх чинників, які забезпечують результативність управлінських рішень. Використання тільки статистичних даних не дозволяє в повному обсязі оцінити поточну ринкову ситуацію для м’ясопереробного підприємства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпроцес управлінняuk_UA
dc.subjectпідприємство з переробки сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.subjectметоди експертних оцінокuk_UA
dc.titleВикористання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствамиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Статті та тези (ІФК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гой_метод експертних оцінок.pdf394.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.