Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/503
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлахотнік, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorПлахотнік, Олег Віталійович-
dc.date.accessioned2019-09-16T08:31:18Z-
dc.date.available2019-09-16T08:31:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПлахотнік О. Професійно-особистісний імідж сучасного викладача вищої школи / О. Плахотнік, О. В. Плахотнік // Освітній простір України. - 2018. - №14. - С. 102-108.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/503-
dc.description.abstractУ системі результатів навчання, у поєднанні з інтегрованими якостями викладача, чинне місце належить методичній компетентності. За таких умов виникає необхідність створення цілісної дидактичної системи методичної підготовки викладача, що поєднує у собі традиційні освітні методи з новітніми, відповідно до світових стандартів.Важливе значення для формування професійно-особистісного іміджу викладача вищої школи має якісна організаціяі проведення навчально-виробничої практики майбутніх фахівців, коли викладач передає свої знання, а студенти оволодівають сучасними методами, вміннями та формами організації праці, закріплюють теоретичні знання, отримані у процесі навчання, формують професійні навички і вміння під час практичної діяльності. Характеристика, яку отримують студенти після закінчення навчально-виробничої практики, є головним результатом та оцінкою їх роботи, яку надають провідні фахівці, створюючи практикантам і собі відповідний професійно-особистісний імідж.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпрофесійно-особистісний іміджuk_UA
dc.subjectвикладач вищої школиuk_UA
dc.subjectпісля-дипломна освітаuk_UA
dc.subjectнавчально-виробнича практикаuk_UA
dc.titleПрофесійно-особистісний імідж сучасного викладача вищої школиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 14

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3551-10375-1-SM.pdf146.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.