Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/504
Title: | Готовність фахівців готельно-ресторанної справи до інноваційної професійної діяльності : рівнева характеристика |
Authors: | Потапкіна, Леся Володимирівна |
Keywords: | готовність до інноваційної професійної діяльності готельно-ресторанна справа критерії показники |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Потапкіна Л. В. Готовність фахівців готельно-ресторанної справи до інноваційної професійної діяльності : рівнева характеристика / Л. В. Потапкіна // Освітній простір України. - 2018. - №14. - С. 108-114. |
Abstract: | В статті представлено рівні готовності фахівців готельно-ресторанної справи до інноваційної професійної діяльності. Досліджено, що даний показник визначається професійною спрямованістю студента, на основі обраної спеціальності, набутою освітою, творчим пошуком і використанням отриманих під час фахової підготовки знань, умінь і навичок на практиці, а також прагненням до самовдосконалення. Для визначення рівня готовності фахівців готельно-ресторанної справи до інноваційної професійної діяльності відповідно до компонентів запропоновано критерії: мотиваційний, особистісний, когнітивний і діяльнісний. Визначення рівня психологічної готовності особистості до діяльності має базуватися на співвідношенні результативності конкретної професійної діяльності з погляду професійно заданих цілей і тих новоутворень, що відбуваються в особистості під впливом професійної діяльності. Як психологічні кореляти результативності діяльності та особистісних новоутворень можуть бути розглянуті мета діяльності та особистісний смисл. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/504 |
Appears in Collections: | № 14 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3552-10377-1-SM.pdf | 146.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.