Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7316
Title: Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose
Other Titles: Структурні особливості вуглеців, отриманих з використанням глюкози, лактози і сахарози
Authors: Миронюк, Іван Федорович
Мандзюк, Володимир Ігорович
Сачко, Володимир Михайлович
Гунько, Володимир Мусійович
Issue Date: 2016
Citation: І.F. Myronyuk, V.I. Mandzyuk, V.M. Sachko, V.M. Gun’ko. Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose // International research and practice conference “Nanotechnologies and nanomaterials NANO-2016”. – 24-27 August, Lviv, Ukraine, 2016. – P. 609.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7316
Appears in Collections:Статті та тези (ФТФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NANO-2016.pdf76.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.