Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/7316
Title: | Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose |
Other Titles: | Структурні особливості вуглеців, отриманих з використанням глюкози, лактози і сахарози |
Authors: | Миронюк, Іван Федорович Мандзюк, Володимир Ігорович Сачко, Володимир Михайлович Гунько, Володимир Мусійович |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | І.F. Myronyuk, V.I. Mandzyuk, V.M. Sachko, V.M. Gun’ko. Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose // International research and practice conference “Nanotechnologies and nanomaterials NANO-2016”. – 24-27 August, Lviv, Ukraine, 2016. – P. 609. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/7316 |
Appears in Collections: | Статті та тези (ФТФ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NANO-2016.pdf | 76.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.