Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/7316
Назва: | Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose |
Інші назви: | Структурні особливості вуглеців, отриманих з використанням глюкози, лактози і сахарози |
Автори: | Миронюк, Іван Федорович Мандзюк, Володимир Ігорович Сачко, Володимир Михайлович Гунько, Володимир Мусійович |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | І.F. Myronyuk, V.I. Mandzyuk, V.M. Sachko, V.M. Gun’ko. Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose // International research and practice conference “Nanotechnologies and nanomaterials NANO-2016”. – 24-27 August, Lviv, Ukraine, 2016. – P. 609. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/7316 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NANO-2016.pdf | 76.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.