Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/7316
Назва: Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose
Інші назви: Структурні особливості вуглеців, отриманих з використанням глюкози, лактози і сахарози
Автори: Миронюк, Іван Федорович
Мандзюк, Володимир Ігорович
Сачко, Володимир Михайлович
Гунько, Володимир Мусійович
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: І.F. Myronyuk, V.I. Mandzyuk, V.M. Sachko, V.M. Gun’ko. Structural features of carbons produced using glucose, lactose, and saccharose // International research and practice conference “Nanotechnologies and nanomaterials NANO-2016”. – 24-27 August, Lviv, Ukraine, 2016. – P. 609.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/7316
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТФ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NANO-2016.pdf76.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.