Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/8168
Title: | Професійні компетентності майбутніх робітників аграрної галузі в процесі їхньої підготовки на засадах компетентнісного підходу у професійно-технічних навчальних закладах |
Other Titles: | Professional Competence Of Future Workers Of The Agrarian Sector In The Process Of Their Preparation On The Basis Of A Competent Approach In Vocational Schools |
Authors: | Барбінов, Віталій |
Keywords: | компетентнісний підхід компетентності робітник аграрної галузі професійно-технічний навчальний заклад |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" |
Citation: | Барбінов В. Професійні компетентності майбутніх робітників аграрної галузі в процесі їхньої підготовки на засадах компетентнісного підходу у професійно-технічних навчальних закладах / В. Барбінов // Освітні обрії. - 2018. - Т. 46. - № 1. - С. 36-39. |
Abstract: | У статті розглянуто особливості застосування компетентнісного підходу в навчальному процесі професійно-технічних навчальних закладів. Доведено, що компетентнісний підхід не є чимось абсолютно новим, він не заперечує усі поняття, якими оперує професійно-технічна освіта, а лише оновлює, покращує, змінює напрями застосування традиційних освітніх технологій. Визначено структуру компетентності фахівця, виокремлено основні компетентності, якими має володіти майбутній робітник аграрної галузі після завершення навчання у професійно-технічному навчальному закладі. Встановлено, що формування компетентності майбутнього фахівця здійснюється через зміст освіти, яка передбачає не тільки перелік навчальних предметів, а й професійні навички та вміння, які формуються у процесі оволодіння предметом. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/8168 |
Appears in Collections: | Т. 46, № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
320-Текст статті-597-1-10-20190626.pdf | 230.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.