Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8184
Title: Організаційно-педагогічні умови ефективності розвитку фахової компетентності магістрів-перекладачів засобами інформаційно-комунікаційних технологій
Other Titles: Organizational And Pedagogical Prerequisites For Effective Development Of The Professional Competence Of Students Majoring In Translation/Interpreting By Means Of Information And Communication Technologies
Authors: Ольховська, Алла Сергіївна
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології для фахової підготовки перекладачів
фахова компетентність перекладача
магістри-перекладачі
Issue Date: 2018
Publisher: ДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Citation: Ольховська А. С. Організаційно-педагогічні умови ефективності розвитку фахової компетентності магістрів-перекладачів засобами інформаційно-комунікаційних технологій / А. С. Ольховська // Освітні обрії. - 2018. - Т. 46. - № 1. - С. 100-106.
Abstract: У статті виділено та обґрунтовано основні організаційно-педагогічні умови ефективності розвитку фахової компетентності магістрів-перекладачів засобами інформаційно-комунікаційних технологій: запровадження до фахової підготовки магістрів-перекладачів спеціальних технологій усного перекладу, зокрема спеціального обладнання для виконання синхронного перекладу; використання під час навчання письмового перекладу спеціальних перекладацьких технологій, наприклад, систем автоматизації перекладу; створення інформаційно-комунікаційного освітнього середовища засобами платформи Moodle для забезпечення ефективного розвитку декларативного складника фахової компетентності перекладача; застосування у процесі формування декларативного складника комп'ютерно орієнтованих засобів (електронної пошти, мультимедійних презентацій, ресурсів мережі Інтернет).
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8184
Appears in Collections:Т. 46, № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ольховська А..docx12.72 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.