Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/8346
Назва: Інноваційні підходи до удосконалення механізму управління підприємством з переробки сільськогосподарської продукції
Інші назви: Інноваційні підходи до удосконалення механізму управління підприємством з переробки сільськогосподарської продукції
Автори: Гой, Наталія Василівна
Баланюк, Іван Федорович
Шеленко, Діана Іванівна
Ключові слова: процес управління
інноваційні підходи
підприємство з переробки сільськогосподарської продукції
механізм управління
організаційна система
Дата публікації: лют-2017
Видавництво: Економіка та управління АПК
Бібліографічний опис: Баланюк І. Ф., Гой Н. В., Шеленко Д. І. Інноваційні підходи до удосконалення механізму управління підприємством з переробки сільськогосподарської продукції / Баланюк І. Ф., Н. В. Гой, Шеленко Д. І. // Економіка та управління АПК. – 2017. – № 2. – С. 64–71.
Серія/номер: 2;
Короткий огляд (реферат): Розглянуто та обґрунтовано необхідність впровадження інноваційних підходів до формування механізму оперативного управління на підприємствах з переробки сільськогосподарської продукції. Встановлено, що механізм оперативного управління доцільно розглядати як складну організаційну систему, яка є активним елементом управлінського процесу на підприємстві. На основі проведених досліджень узагальнено, що удосконалення управлінського механізму створює передумови для ефективного використання інноваційних інструментів. Визначено, що практичне застосування сформованого механізму потребує адаптації до умов та особливостей господарювання на підприємствах з переробки сільськогосподарської продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/8346
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (ІФК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ecupapk_2017_2_10 (2).pdf537.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.