Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/8479
Назва: Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Клапчук, Володимир Михайлович
Польова, Леся Василівна
Дата публікації: 2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/8479
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник_Програма_практики_2_курс_2020.pdf385.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.