Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/9395
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Дишкантюк, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Бойко, Маргарита Григорівна | - |
dc.contributor.author | Бровенко, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Доценко, Віктор Федорович | - |
dc.contributor.author | Пасєка, Станіслава Раймондівна | - |
dc.contributor.author | Писаревський, Ілля Матвійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-24T07:30:59Z | - |
dc.date.available | 2021-02-24T07:30:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Стандарт вищої освіти України другого (магістерського) рівня галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / [Розробники: Дишкантюк О.В., Бойко М.Г., Бровенко Т.В., Доценко В.Ф., Клапчук В.М. та ін.] / Затверджено та введено в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 04.03.2020 № 384. К., 2021. 15 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9395 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Стандарт вищої освіти України другого (магістерського) рівня галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
241-hotelno-restoranna-sprava-mahistr.doc | 498.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.