Вхід для адміністраторів >>>

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА
  ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА

Головна Архів новин Визначення УДК Нові надходження Меценати Наші партнери





АКТУАЛЬНІ
ОГОЛОШЕННЯ
ПРО БІБЛІОТЕКУ
КОНТАКТИ
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ
ФОНДИ БІБЛІОТЕКИ
ПЕРШОКУРСНИКАМ
ВИПУСКНИКАМ
ПОСЛУГИ КОРИСТУВАЧАМ
ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ
ВІРТУАЛЬНА ДОВІДКА
ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА
НАУКОВІ ВИДАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ
(вісники, журнали, збірники)
РЕПОЗИТАРІЙ УНІВЕРСИТЕТУ
(тексти відкритого доступу)
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ
АСПІРАНТАМ ТА ДОКТОРАНТАМ
НАУКОМЕТРІЯ
МІЖНАРОДНІ НАУКОМЕТРИЧНІ БАЗИ
РЕСУРСИ ТА БАЗИ ДАНИХ
ВИДАННЯ БІБЛІОТЕКИ
НАУКОВА РОБОТА БІБЛІОТЕКИ
До 100-річчя відомого бібліографа В. Т. Полєка (1924-1999)
СТЕФАНИКОЗНАВСТВО В ПНУ
ПУНКТ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ
НАША БІБЛІОТЕКА У ЗМІ
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Flag Counter

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Відповідно до опублікованого вебометричного рейтингу університетських бібліотек України у 2016 році Наукова бібліотека ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» посіла 25 місце.

Вебометричний рейтинг бібліотек враховує наступні показники: зовнішні посилання на сайт установи; тематичний індекс цитування системи Yandex; кількість сторінок сайту, внесених до бази даних пошукових систем Google, Yandex, Bing, Yahoo; кількість викладених на сайті документів у форматах .pdf, .doc, .docx, .ppt, .pptx, внесених до своїх баз даних пошуковими системами Google та Yahoo, а також книжкових форматів .djvu, .epub і .mobi – посилання на них може реєструвати в своїх базах даних тільки пошукова система Bing; кількість публікацій та цитат, знайдених за допомогою пошукової системи Google Scholar. Детальніше – http://biblio-ranking.in.ua/univers-2016-1.html. Результати цих робіт позначаються на вебометричних показниках та рейтингових оцінках університету в цілому.

Пріоритетним напрямом діяльності бібліотеки й надалі залишається робота з наукометричними базами даних. Серед першочергових завдань Наукової бібліотеки Франкового університету є інтеграція в систему Web of Science колекції праць науковців університету, що дозволить не тільки значно збільшити доступність вітчизняних журналів у міжнародному науковому середовищі, а й поліпшити якість українських наукових публікацій та довести їх до рівня міжнародних стандартів. Таким чином, десятки мільйонів міжнародних користувачів платформи Web of Science отримають прямий доступ до публікацій науковців університету і їхні дослідження будуть відображатися на належному рівні поряд із дослідженнями науковців з інших країн. У рамках цієї стратегії університетська бібліотека трансформується в інтегрований університетський інформаційний науково-освітній, дослідницький центр із наданням широкого спектру інформаційних послуг із функціями досвідченого навігатора в інформаційних потоках.


Notice: Undefined variable: us in /var/www/html/news_ful.php on line 125

<<До попередньої >>Переглянути всі<< Наступна>>












pnu-lib@ukr.net
© 2015 Library.Design by Roman Korchmenko