Вхід для адміністраторів >>>

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА
  ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА

Головна Архів новин Визначення УДК Нові надходження Меценати Наші партнери





АКТУАЛЬНІ
ОГОЛОШЕННЯ
ПРО БІБЛІОТЕКУ
КОНТАКТИ
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ
ФОНДИ БІБЛІОТЕКИ
ПЕРШОКУРСНИКАМ
ВИПУСКНИКАМ
ПОСЛУГИ КОРИСТУВАЧАМ
ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ
ВІРТУАЛЬНА ДОВІДКА
ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА
НАУКОВІ ВИДАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ
(вісники, журнали, збірники)
РЕПОЗИТАРІЙ УНІВЕРСИТЕТУ
(тексти відкритого доступу)
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ
АСПІРАНТАМ ТА ДОКТОРАНТАМ
НАУКОМЕТРІЯ
МІЖНАРОДНІ НАУКОМЕТРИЧНІ БАЗИ
РЕСУРСИ ТА БАЗИ ДАНИХ
ВИДАННЯ БІБЛІОТЕКИ
НАУКОВА РОБОТА БІБЛІОТЕКИ
До 100-річчя відомого бібліографа В. Т. Полєка (1924-1999)
СТЕФАНИКОЗНАВСТВО В ПНУ
ПУНКТ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ
НАША БІБЛІОТЕКА У ЗМІ
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Flag Counter

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


12 квітня 2017 р. за підтримки Наукової бібліотеки Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника в актовій залі Навчально-наукового інституту мистецтв в рамках круглого столу «Фундаментальні академічні видання у академічній освіті: суспільні запити і реалії» відбулася презентація книг «Українська музична енциклопедія» та «Історія української музики». Куратор та модератор презентації – доктор мистецтвознавства, професор кафедри методики музичного виховання та диригування Ганна Карась.

Розпочалась зустріч з духовної пісні «Молитва за Україну», яку виконав вокальний гурт «Ладо» (керівник – кандидат мистецтвознавства Людмила Обух).

Ганна Карась попросила «освятити дійство духовним словом» директора Інституту мистецтв, кандидата історичних наук, професора Анатолія Васильовича Грицана, який радо привітав гостей та усіх присутніх і побажав цікавих повідомлень та доброго передсвяткового настрою.

Професор Карась зазначила, що це справді непересічна подія, адже представлені академічні фундаментальні видання, які презентує в творчому тандемі Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського з Інститутом мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Далі мали слово автори та редактори - старший науковий співробітник відділу музикознавства і етномузикології ІМФЕ, кандидат мистецтвознавства Наталія Костюк, молодший науковий співробітник відділу музикознавства і етномузикології ІМФЕ, магістр музики Світлана Василик. В свою чергу, п. Ганна подякувала науковцям за творчу співпрацю, адже вона є автором та рецензентом в четвертому томі «Української музичної енциклопедії».

Відрадно, що в перших томах першим автором, який представлений в «Українській музичній енциклопедії», була доктор мистецтвознавства, професор, завідувач кафедри музичної україністики та народно-інструментального мистецтва нашого університету Віолетта Дутчак.

Також виступив директор Наукової бібліотеки Петро Гаврилишин, який підкреслив, що сучасна бібліотека має бути не тільки сховищем для книг, але й соціокультурним центром університету.

Дякуємо Ганні Карась за чудову організацію заходу та тісну співпрацю з бібліотекою. Окрема подяка науковцям Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського за подаровані нашій бібліотеці книги.


Notice: Undefined variable: us in /var/www/html/news_ful.php on line 125

<<До попередньої >>Переглянути всі<< Наступна>>












pnu-lib@ukr.net
© 2015 Library.Design by Roman Korchmenko