Вхід для адміністраторів >>>

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА
  ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА

Головна Архів новин Визначення УДК Нові надходження Меценати Наші партнери





АКТУАЛЬНІ
ОГОЛОШЕННЯ
ПРО БІБЛІОТЕКУ
КОНТАКТИ
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ
ФОНДИ БІБЛІОТЕКИ
ПЕРШОКУРСНИКАМ
ВИПУСКНИКАМ
ПОСЛУГИ КОРИСТУВАЧАМ
ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ
ВІРТУАЛЬНА ДОВІДКА
ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА
НАУКОВІ ВИДАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ
(вісники, журнали, збірники)
РЕПОЗИТАРІЙ УНІВЕРСИТЕТУ
(тексти відкритого доступу)
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ
АСПІРАНТАМ ТА ДОКТОРАНТАМ
НАУКОМЕТРІЯ
МІЖНАРОДНІ НАУКОМЕТРИЧНІ БАЗИ
РЕСУРСИ ТА БАЗИ ДАНИХ
ВИДАННЯ БІБЛІОТЕКИ
НАУКОВА РОБОТА БІБЛІОТЕКИ
До 100-річчя відомого бібліографа В. Т. Полєка (1924-1999)
СТЕФАНИКОЗНАВСТВО В ПНУ
ПУНКТ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ
НАША БІБЛІОТЕКА У ЗМІ
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Flag Counter

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


12 жовтня 2017 р. представники Наукової бібліотеки та науково-дослідної частини університету взяли участь у вебінарі «Можливості платформи Web of Science для науковця, викладача, адміністратора». Вебінар відбувся з нагоди початку співпраці Державної науково-технічної бібліотеки України і Clarivate Analytics та відкриття установам доступу до платформи Web of Science.

За результатами конкурсу, проведеного Міністерством освіти і науки України, наш університет за кошти держбюджету отримав необмежений доступ до електронних наукових баз даних платформ Web of Science і Scopus в режимі он-лайн і уклав відповідний договір з Державною науково-технічною бібліотекою України.

Вебінар провела фахівець з навчання та аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics, кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова. В ході вебінару було обговорено ряд важливих питань щодо роботи з платформою Web of Science, зокрема: пошук і аналіз інформації в Web of Science Core Collection; основні помилки, що можуть призвести до відсутності результатів пошуку; створення власної картотеки статей у референс-менеджері EndNote on-line та оформлення публікацій за форматом певного видання; аналіз видань за допомогою Journal Citation Report (імпакт-фактор); авторські ідентифікатори ResearcherID та ORCID.

Відповідальною особою від університету щодо організації доступу до електронних наукових баз даних платформ Web of Science і Scopus визначено начальника науково-дослідної частини Олега Білоуса.

Безпосередню діяльність щодо включення університету в активну фазу роботи на платформах Web of Science і Scopus буде здійснювати науково-методичний відділ Наукової бібліотеки університету. Це, зокрема, пошук видань за галузями наук, вивчення можливостей щодо реєстрації видань університету на даних платформах, постійний моніторинг університетських видань, моніторинг публікацій науковців, складання рейтингу науковців за результати публікацій тощо.

sexe24
Notice: Undefined variable: us in /var/www/html/news_ful.php on line 125

<<До попередньої >>Переглянути всі<< Наступна>>












pnu-lib@ukr.net
© 2015 Library.Design by Roman Korchmenko