Вхід для адміністраторів >>>

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА
  ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА

Головна Архів новин Визначення УДК Нові надходження Меценати Наші партнери





АКТУАЛЬНІ
ОГОЛОШЕННЯ
ПРО БІБЛІОТЕКУ
КОНТАКТИ
ФОНДИ БІБЛІОТЕКИ
ПЕРШОКУРСНИКАМ
КОРИСТУВАЧАМ
НАУКОВЦЯМ
ПОСЛУГИ
ВИДАННЯ БІБЛІОТЕКИ
НАУКОВА РОБОТА БІБЛІОТЕКИ
МІЖНАРОДНІ НАУКОМЕТРИЧНІ БАЗИ
До 100-річчя відомого бібліографа В. Т. Полєка (1924-1999)
СТЕФАНИКОЗНАВСТВО В ПНУ
ПУНКТ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ
НАША БІБЛІОТЕКА У ЗМІ
ЕЛЕКТРОННІ РЕСУРСИ
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Flag Counter

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання




18 квітня 2019 року в актовій залі педагогічного факультету відбулася КВК-презентація «Літературна кавалєрка» за участі сучасних, українських письменників Зірки Мензатюк, Олени Рижко, Ірини Ралко.
Фінальна гра обєднала цінителів книг з Києва, Краматорська, Коломиї та Івано-Франківська. Учасники гри: учнівські та студентські команди вразили своєю ерудованістю, креативністю, неперевершеною грою, професійними буктрейлерами на основі книг: «Дике літо в Криму» Зірки Мензатюк, «Знає тільки Мару» Олени Рижко, збірки «Перше побачення. Прозобукет», «Ватага веселих волоцюг» Андрія Бачинського.
Величезне спасибі автору та організатору заходу доценту кафедри фахових методик і технологій початкової освіти чудовій та неповторній Тетяні Качак за унікальний проект, який знайомить читачів з письменниками, а письменників з їхніми читачами та дарує масу позитивних емоцій.
Бібліотекарі Наукової бібліотеки ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Людмила Кушнір, Людмила Кузюк та Марія Винник з великим задоволенням долучилися до великого дійства, яке популяризує книгу та читання та щоразу доводить, що нам є ким пишатися, нам є що читати і українська література сучасна, перспективна та дуже захоплююча!
Notice: Undefined variable: us in /var/www/html/news_ful.php on line 125

<<До попередньої >>Переглянути всі<< Наступна>>












pnu-lib@ukr.net
© 2015 Library.Design by Roman Korchmenko