Вхід для адміністраторів >>>

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА
  ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА

Головна Архів новин Визначення УДК Нові надходження Меценати Наші партнери





АКТУАЛЬНІ
ОГОЛОШЕННЯ
ПРО БІБЛІОТЕКУ
КОНТАКТИ
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ
ФОНДИ БІБЛІОТЕКИ
ПЕРШОКУРСНИКАМ
ВИПУСКНИКАМ
ПОСЛУГИ КОРИСТУВАЧАМ
ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ
ВІРТУАЛЬНА ДОВІДКА
ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА
НАУКОВІ ВИДАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ
(вісники, журнали, збірники)
РЕПОЗИТАРІЙ УНІВЕРСИТЕТУ
(тексти відкритого доступу)
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ
АСПІРАНТАМ ТА ДОКТОРАНТАМ
НАУКОМЕТРІЯ
МІЖНАРОДНІ НАУКОМЕТРИЧНІ БАЗИ
РЕСУРСИ ТА БАЗИ ДАНИХ
ВИДАННЯ БІБЛІОТЕКИ
НАУКОВА РОБОТА БІБЛІОТЕКИ
До 100-річчя відомого бібліографа В. Т. Полєка (1924-1999)
СТЕФАНИКОЗНАВСТВО В ПНУ
ПУНКТ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ
НАША БІБЛІОТЕКА У ЗМІ
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Flag Counter

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Від імені всіх шанувальників якісного волейболу вітаємо команду Наукової бібліотеки та філософського факультету з яскравою перемогою!!!


2-8 лютого 2016 р. у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника традиційно проводилися змагання з волейболу у рамках Спартакіади серед працівників. Нагадаємо, що цього року мірялися силами 8 команд. Збірна бібліотекарів та філософів вже не вперше взяла участь у щорічному турнірі з волейболу. З року в рік наші наполегливі колеги демонстрували спортивний характер, додавали у професіоналізмі й тактиці гри, цілеспрямовано крокували від аматорства до золотих нагород.

Шлях до фіналу був цікавим: впевнено здобуті очки і цілковита перевага над суперниками з факультету іноземних мов; непроста, але така бажана перемога у двобої з командою кафедри фізичного виховання; справжній спортивний батл з волейболістами факультету математики й інформатики, що завершився результативною поразкою наших колег; феєрична півфінальна сутичка з командою Інституту історії та політології.

А 8 лютого 2016 р. фіналісти – команда факультету фізичного виховання і спорту та команда Наукової бібліотеки і філософського факультету – розіграли справжній спектакль, подарувавши глядачам приголомшливе видовище і неймовірні емоції. У нелегкій битві нервів та характерів сенсаційно тріумфували бібліотекарі «з філософським присмаком», як їх уже встигли поетично охрестити глядачі.

Запорукою успіху команди стали згуртованість, максимальна концентрація, задоволення від власної гри, небажання здаватися і підтримка фанатів. Темпераментні і по-філософськи налаштовані волейболісти-книголюби довели усім, що хочуть, можуть і вміють грати у волейбол, що здатні витримати сильну конкуренцію і гідні перемоги.

Після закінчення основної частини турніру відбулась урочиста церемонія нагородження команд, які цього року фінішували у призовій трійці. Медалі різного ґатунку та грамоти лідерам змагань вручали директор спортивного клубу «Наука» Степан Петрович Хопта, професор кафедри спортивно-педагогічних дисциплін, заслужений працівник фізичної культури Мирослав Іванович Ступар та голова профспілкової організації працівників університету Юрій Степанович Копчак. Найпалкіших та найактивніших уболівальниць організатори порадували солодкими подарунками.

Вітаємо наших чемпіонів! Бажаємо й надалі тримати пальму першості у своїх руках, боротися тільки за «золото», вірити в свої сили, перемагати завжди – не тільки на спортмайданчику, але і в житті!


Notice: Undefined variable: us in /var/www/html/news_ful.php on line 125

<<До попередньої >>Переглянути всі<< Наступна>>












pnu-lib@ukr.net
© 2015 Library.Design by Roman Korchmenko